lauantai 26. kesäkuuta 2010

Satumainen juhannus maustettuna yhdellä isolla yllätyksellä!

Juhannus kului Helsingissä, sillä jouduin töiden takia pysymään kaupungissa. Silti tämä juhannus oli ehkä elämäni paras. Miksi, se selviää tämän blogauksen loppupäässä... Juhannusta ennen kuitenkin vierailimme vanhempieni luona, ja siltä reissulta näppäsin muutamia kuvia äitini pihasta. Myös kissaherroista laitoin taas yhden päiväunikuvaan, noita kun tulee otettua vähän koko ajan...Kissalan pojat makoisilla päiväunilla...jälleen kerran! :)

Äitini on saanut tämän kauniin orkidean kukoistamaan. Tässä yksilössä oli kuvanottohetkellä 19 kukkaa (ihan kaikki eivät tässä kuvassa näy).


Tässä kuva vanhan kotitaloni pihalta. äitini on kunnostanut vanhan lasten hiekkalaatikon tällaiseksi ihanaksi kukkapenkiksi. Keskellä on pieni suihkulähde, joka tosin melko harvoin on päällä. Minusta tämä on ihana idea ja kauniin näköinen. kuvaustaidoillani en tosin onnistunut nappaamaan parempaa kuvaa...Matkalla takaisin Helsinkiin poikkesimme Nurmijärven Myllykoskella. Koski on hienon näköinen kokonaisuudessaan, tässä vain pieni kuva osasta kuohuja. Kosken alue on muutenkin aivan ihana paikka, yksi lempipaikoistani vanhalla kotipaikkakunnalla. Sieltä lähtee myös luontopolkuja ympäriinsä. Koskella on myös grillausmahdollisuus ja paljon ihanaa luontoa katseltavaksi!

JUHANNUS HELSINGIN SEURASAARESSA

Juhannuksena olimme töitteni takia siis jumissa Helsingissä, mutta päätimme kuitenkin aattona suunnata Seurasaareen katsomaan kokkoa ja makustelemaan juhannustunnelmaa. Seurasaari on todella kaunis paikka, enkä ollut siellä käynyt aikoihin. Matkalla Seurikseen kävelimme Helsingin Taidemuseon pihan ohi, josta löysimme tällaisen ihanan suihkulähteen! Mielestäni tämä on aivan hurmaava ja tosi hauska idea!......Merenranta oli loppuillasta aivan täynnä veneitä, joiden kansilta ihmiset seurasivat kokkojen sytyttämistä. Merellä seilasi myös kirkkovene, jossa matkusti vihkipari, joka oli valittu vihittäväksi Seurasaaressa juhannusaattona. Näky oli mahtava! Rakastan todella paljon merta ja viihdyn parhaiten meren äärellä......Illalla rantaan sytytettiin kaksi kokkoa, jotka paloivat kosteasta säästä huolimatta komealla liekillä...


...Juhannusaaton kohokohta oli minulle kuitenkin ehdottomasti se, että rakas poikaystäväni kosi minua meren äärellä illan hämärtyessä! :) Hän oli ostanut meille oikeaa sampanjaa, joka maistui taivaallisen hyvälle. Kihloihin menosta oli kyllä puhuttu, mutta en osannut aavistaa mitään, ennen kuin poikaystävä pyysi sulkemaan silmät. Hän oli kirjoittanut aivan ihanan kortin, jossa kosi minua ja taustalla soi meille erittäin tärkeä kappale seurustelumme alkuajoilta. Poikaystävä oli myös kysynyt "kihlautumislupaa" vanhemmiltani aiemmin viikolla kun vierailimme vanhempieni luona. Kyllä tuli ilonitku, ja taisi poikaystävänkin silmä vähän kostua. Muuta en juuri nyt voi sanoa, kuin että olen todella onnellinen!!!! :) Sormukset on vielä hankkimatta, mutta olemme jo katsoneet mieleisemme, pitäisi vain saada tietää oikea koko.
Eli voisin sanoa, että vaikka jouduinkin töiden takia viettämään juhannusta kaupungissa, ei se olisi kuitenkaan voinut mennä paljon täydellisemmin! :)

9 kommenttia:

 1. Onnittelut teille kummallekin :) Ihania uutisia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos xaswang! Aika onnesta soikeina ollaan oltu molemmat..:)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, onnea hirmuisesti teille molemmille:)!!

  VastaaPoista
 4. Paljon paljon onnea! Kuulostaa ihan mahtavalta juhannukselta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista, Porkkanaparonitar ja Liiolii! :)

  VastaaPoista
 6. Heh, täältähän löytyi Yaelianin blogista tuttuja kissoja, hihii :)

  Onneksi olkoon onnellisten kuulumisien johdosta!

  VastaaPoista
 7. Voi että - paljon onnea kihlautumisen johdosta! Näin ihania uutisia on aina niin hienoa lukea, tulee itsellekin niin hyvä mieli! :)

  Minulla jäi samantien silmät kiinni tuohon hauskaan suihkulähteeseen! Siis on todella erikoinen ja hieno! Aivan mainio idea :)

  VastaaPoista
 8. Ja piti vielä sekin sanoa, että aivan ylisuloinen tuo kissojen kuva! Toiselle on nassu niin virneessä, heheh.. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Marika! Olen kyllä ihan suunnattoman onnellinen tuosta kihlautumisesta! :) Ja kisut osaavat sulostuttaa ihan joka päivää... :)

  VastaaPoista