maanantai 14. kesäkuuta 2010

ABC

Yaelian oli blogissaan listannut elämänsä aakkosia. Tapan tässä aikaa ja koitan pysyä vielä hetken hereillä odotellessani poikaystävääni töistä, ja niinpä voisin laittaa omiakin aakkosia tänne...

A - Aurinko. Rakastan aurinkoa ja aurinkoisia päiviä, vaikka saankin auringosta valitettavasti aurinkoihottumaa. Valoisuus ja lämpö voittaa silti lievän kivun. :)

B - Billy Corgan. The Smashing Pumpkinsien laulaja, jolla on ihana persoonallinen ääni ja laulutyyli.

C - (The) Cure. Uskomaton bändi!

D - Danzig. Bändi, josta pidän ja myöskin puolalaisen Gdanskin kaupungin vanha nimi. Olemme suunnitelleet lomareissua Gdanskiin elokuussa, saa nähdä onnistuuko.

E - Eläimet. Rakastan eläimiä, ja ollut elämäni aikana paljon eläinten kanssa tekemisissä. Nyt odotan sitä, että on varaa ja tilanne hankkia oma koira. Rotu, johon olen rakastunut on australianterrieri.

F - Festarit. Aiemmin tuli juostua monilla festareilla joka kesä, mutta nykyään tahti on rauhoittunut (osittain kesätöiden viikonloppuvuorojen takia). Tänä kesänäkin menen kuitenkin ainakin Helsingin Tuska-festareille Paljon mahtavia muistoja!!

G - Google. Jokapäiväisessä käytössä.

H - Hevoset. Pyörin kymmenisen vuotta hevosten parissa niin ratsastus- kuin ravipuolellakin. Hevosia on nykyään kova ikävä!

I - Ikävä. Ikävä on usein seurana, sillä vaikka asummekin yhdessä poikaystävän kanssa, emme töiden ja opiskelujen takia useinkaan ehdi sanomaan toisillemme muuta kuin hyvää yötä. Ikävä on osittain kaunis ja osittain raastavan tuskainen tunne.

J - Jalat. Ruumiinosa, johon olen itsessäni tyytyväisin. Pidän kävelystä ja kävelyyn luonnollisesti tarvitaan jalkoja. Olen aikamoinen pikakiituri kävelijänä, melko huvittava näky varmaankin...

K - Kesä. Yksinkertaisesti rakastan kesää.

L - Loma. Olen kovasti loman tarpeessa, ja odotan elokuussa häämöttävää kovasti.

M - Musiikki. Ilman musiikkia en voisi elää. Kuuntelen, soitan, elän musiikkia.

N - Niilo. Toinen rakkaista kissoistamme.

O - Otto. Ja Otto on se toinen ihana kattimme!

P - Parisuhde. Erittäin tärkeä asia minulle.

Q - (The) Queen. Mahtava bändi, jota olen kuunnellut ihan lapsesta asti.

R - Rakkaus. Tärkeä asia, jonka eteen olen valmis tekemään paljon töitä.

S - Stressi. Stressaan aivan liikaa ja ihan liian monista asioista. Siitä johtuu, että olen usein myös kipeänä.

T - Rakas poikaystäväni, elämäni rakkaus! <3

U - Ulkomaat. Kaipaan kovasti ulkomaille.

V - Viherkasvit. Rakastan! :D

W - Waffles. Ihania herkkuja! Belgiassa pääsin nautiskelemaan mahtavista vohveleista! :D Tähän voisi laittaa myös Wolverine, joka on lempi hahmoni Marvel sarjakuvista (josita lisää seuraavassa :D )

X - Xavier. Professori X eli Charles Xavier, Marvel-sarjakuvissa seikkaileva hahmo. Olen lapsesta asti lukenut Marvel-sarjiksia ja luen niitä edelleen, vaikka en pidäkään uudemmasta piirustus- ja väritystyylistä kovin paljon. Muitakin sarjiksia tykkään lukea.

Y - Yö. Olen aikamoinen yökukkuja, ja aina kun ei ole aamulla aikaista herätystä tykkään valvoa myöhään. Pidän jotenkin öisestä tunnelmasta, kun muut nukkuvat.

Z - Zombie. The Cranberriesin legendaarinen biisi! :)

Å - Åkerfeldt. Yhden lempibändeistäni Opethin laulajan sukunimi.

Ä - Äiti. Rakas ja tärkeä ihminen.

Ö - Ööö...Nyt ei tule muuta mieleen kuin kotikaupunginosani ruotsinkielisen nimen viimeinen kirjain! :D

Ihania belgialaisia vohveleita, joita olisin voinut syödä vaikka joka päivä! Kuva otettu Brysselissä toukokuussa 2010.

2 kommenttia:

  1. Hyvin olit saanut koottua aakkosesi,kivasti musiikkipainoitteisesti. Tuo ikävä oli kauniisti muotoiltu.Koska muuten nuo Tuska-festarit ovatkaan?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Yaelian!Tuska-festarit ovat 2.-4.7.

    VastaaPoista