keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

I love summer!


Kisut viettivät yhteisiä päiväunia tuossa päivänä eräänä. En ikinä kyllästy katselemaan, kun kisut vain nautiskelevat elämästä!


Tässä Niilo "kolmijalkaisena versiona"! :D


Nipa tykkää aina oikaista itsensä "sammakkoasentoon", tässä esimerkki siitä tietokonepöydän päällä! :)Nappasin muutaman kuvan kävelylenkiltä lähellä kotia. Ihania syreeneitä ja kukkaistutuksia!!


Tänään menemme grillaamaan vanhempieni luokse vähän kauemmaksi Helsingistä. Poikaystäväni äiti on Suomessa käymässä ja lähtee myös kanssamme. Hän tapaa vanhempani nyt ensimmäistä kertaa! :) Yritän napata muutaman kuvan vanhempieni pihasta, äiti on laittanut puutarhan ihanan näköiseksi!

3 kommenttia:

 1. Aaaaw! Eläimet ovat niin kovin suloisia kun nukkuvat - silloin niistä näkee kun ne voi hyvin. Kun ne uskaltaa pistää tassut kohti taivasta ja painaa silmät kiinni.. :)

  Tuo tietokonepöydällä roikkuja on kyllä mainio!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat kisuista! Ja oli tosi kiva tavata vanhempasi,ja puutarha on ihana!!

  VastaaPoista
 3. Marika ja Yaelian, kiitos kommenteista! :)

  Kissat osaavat olla kyllä tosi suloisia, voisin laittaa niistä vaikka joka päivä suloisia nukkumiskuvia tänne, mutta kävisi ehkä vähän yksitoikkoiseksi blogi! :) Yaelian: Oli mukavaa, kun pääsit tapaamaan vanhempani. Heidän pihansa on kyllä ihana ja minulla on paljon hyviä muistoja sieltä!

  VastaaPoista